YES!

Classes a la seva empresa

Cursos que combinen llibertat  d’ horaris  i professors amb experiència, una acurada planificació i suport continuat al alumne.

Aprenentatge per objectius

Les nostres classes estan dirigides a fites establertes pels alumnes, assegurant un ensenyament personalitzat per a cada participant. La meitat de cada lliçó esta dedicada a practicar les situacions més freqüents, el que permetrà una conversa fluida sobre els temes més importants.

 

Excel·lents professors

Un plantilla estable amb professors nadius titulats que reben formació periòdicament sobre les darreres tècniques d´aprenentatge.

Tecnologia

Els alumnes continuen aprenent després de cada classe amb els cursos de English for Business Online, així poden avançar de forma més ràpida.

H&M

 

Qualitat

Qualitat a l´ensenyament, al control i en el tracte amb els alumnes. La nostra política d’oferir el millor servei possible ens ha permès mantenir clients durant molts anys. Per exemple, fem classes a H & M des de 2006, a USP Hospitales des de 2004, a Festo Pneumàtics des de 1999 i a Tyrolit des de 1996.

Experiència

Hem fet més de 100.000 hores de classe. Hem ajudat a empreses espanyoles a crèixer internacionalment i a multinacionals a millorar el nivell de formació dels seus treballadors.

 

Suport als nostres alumnes

Ajudem a optimitzar els recursos de formació amb plans adaptats a cadascuna de les empreses i grups d´alumnes. A més, gestionem les bonificacions de la Fundació Tripartita de forma gratuïta per als nostres clients.

 

Servei

La missió de English for Business és la de oferir el millor servei als nostres alumnes. Hem format a cents de professionals que encara estan en contacte amb nosaltres i ens confien les seves necessitats.

Click here to visit Amazon and buy this dictionary.

Fins i tot, més?

Sí. Classes amenes i interessants. Llibres electrònics gratuïts. Servei de correcció de textes. Possibilitat de recuperar classes. Professors titulats. Efectivitat del 100% en la gestió de bonificacions. Total llibertat d’ horaris. Glossari de negocis online.  Ajuda a la planificació de cursos. Tallers gratuïts i un excel·lent servei d´ensenyament de l´anglès de negocis.

Vea esta página
en castellano

See this page
in English

 Online School

Vea esta página en castellano

 Phone us at
902 108 127

See this page in English

English Phone 
lessons

Business English Spanish Dictionary

Anglès a la seva empresa   12 preguntes i respostes    Model d'una classe    Model d'un programa Informació sobre subvencions     Sobre English for Business    Anglès a Barcelona    Test de nivell     Contacti amb nosaltres      Glossari de negocis     Correcció de text    Mapa de la web     Anglès a  Madrid       Free e-books        Practise English by phone     Study abroad      Learn 300 words     English for Business Online

English for Business Barcelona